ベジタブル&チーズのパン Vegetable & Cheese Bread


今日はランチ用に
ベジタブル&チーズのパン焼きました。

I baked vegetable and cheese breads for our lunch today.



今日は北海道産の春よ来いに北海道産の薄力粉をブレンドして
ちょっとさっくりにしてみました~

To make light texture bread, I mixed bread and cake flour from Hokkaido.

ベースにケチャップを塗って
ジャガイモをマヨネーズとマスタードで和えたのと
ブロッコリー、赤ピーマン、ブラックオリーブ、
そしてチーズをトッピング

Spread with ketchup and placed potato with mustard and mayo, broccoli, red bell peppers, black olives, then sprinkled cheese.

焼く前だとトッピングしすぎたかな?って思ったけど
パンが膨らんだらそうでもなかったです。

I thought I placed too much toppings, but it was okay after baked.





具だくさんで美味しい (o´∀`o)ぉ♪
Yum-yum!! 

家で作ると盛り放題ですね。

パンが焼けると我が家のパンハンターが
駆けつけてきます

When I bake breads, bread hunters pick up on the scent.


パンの匂いだ!!!!Smells like bread!!




そして撮影に参加。
ちょっともらえるのではと期待大でポーズ。
良く心得ています😂

My puppies joined photo shooting and are expecting that
they may get some.
It looks like they can show me nice angle of photo so that they can have treat:)


どう?インスタ映えな角度でしょ?
とアピール笑


この食いしん坊ぶりは私にそっくりです。

にほんブログ村 料理ブログへ
にほんブログ村

パンやお菓子の材料はいつもCOTTAさんでまとめ買い。
最近のお気に入りは春よ来いとフランス産のエリクチュールです。




コメント

このブログの人気の投稿

セリアの調味料入れ

チリコンカンとコーンブレッド

ニューデリー つきみ野